Kontorsstädning i Rydaholm

Om Kontorsstädning i Rydaholm

Vi utför kontorsstädning i Rydaholm åt företag och andra organisationer. Vi erbjuder städning när det passar er. Städning sker under dagtid – de flesta kontor städar vi tidig morgon.

Vårt mål är att skapa förutsättningar för en glad och kreativ personal som trivs och presterar bra på jobbet. Självklart är det viktigt för oss att även kunderna får ett riktigt gott intryck när de besöker era lokaler.

Vi är det självklara valet när det gäller kontorsstädning i Rydaholm och Småland. Vi använder oss av 100% miljövänliga produkter eftersom miljönaspekten är väldigt viktig för oss.

Vi är ett litet team och vårt mål är att samma personal återkommer till dig. Vår personal är alltid legitimerade, fullt försäkrade, kollektivanslutna, har tystnadsplikt och är kontrollerade i belastningsregistret.

Vi tillhandahåller kontorsstädning i hela Småland

Vi utför kontorsstädning i hela Småland (exempelvis Växjö, Nybro, Lessebo, Emmaboda, Åseda, Ljungby, Alvesta, Vetlanda, Rydaholm och Sävsjö). Oavsett var i Småland du bor är du varmt välkommen att kontakta oss. Våra priser är otroligt konkurrenskraftiga – vi har kanske de bästa priserna för städning i hela länet!

Hur mycket kostar kontorsstädning?

Hur mycket kostar kontorsstädning egentligen och är det värt pengarna? Det kan tyckas vara en onödig lyx att låta ett städbolag sköta städningen av ert kontor. Faktum är att många av våra kunder har blivit positivt överraskade över hur billigt det faktiskt är – lokalen behöver ju ändå städas och genom att låta oss sköta städningen så kan ni istället fokusera på er kärnverksamhet!

Kontorsstädning – en viktig del i personalens välmående

Visst känns det mycket mer inspirerande att arbeta i en välstädad lokal?

Ett företag som överlåter städningen till ett städbolag och låter sin egen personal jobba med det som de egentligen är anställda till visar att de är måna om personalen.

Jobbet är ju ändå en plats som vi alla spenderar en stor del av vår tid på och trivs man på sin arbetsplats så leder det alltid till bättre resultat!

Växjö Städmiljö logo
Växjö Städmiljö är en städfirma i Växjö med omnejd. Vi erbjuder fantastiskt bra priser på allt inom städ. Vi tillhandahåller bland annat följande städtjänster: hemstädning, flyttstädning, kontorsstädning, byggstädning, dödsbostädning och industristädning.
Besöksadress
Växjö Städmiljö
Mejselgatan 2
352 46 Växjö
Copyright © 2024. All rights reserved.