Dödsbostädning i Växjö

Om Dödsbostädning i Växjö med omnejd

Vid ett dödsfall kan det vara mycket nog att ta hand om begravning och juridiska frågor. Det kan vara både fysiskt jobbigt men också mentalt jobbigt som sörjande anhörig att behöva ta hand om en omfattande rengöring av bostaden.

Då träder vi in och gör det arbetet åt dig. Alltid till rätt pris och enligt era önskemål samt alltid med full garanti. Vi har sekretess så samtliga inom företaget har tystnadsplikt, vilket kan vara en extra trygghet för dig.

Tänk dock på att RUT avdrag inte är tillåtet vid dödsbo.

Vi hjälper dig med dödsbostädning

När någon nära gått bort är det mycket som behöver göras och det mest ansträngande brukar vara att gå igenom dödsboet. Det är mycket som ska göras och det brukar för de flesta kännas dränerande och jobbigt. Vi på Växjö Städmiljö hjälper dig med att göra hanteringen av ett dödsbo enklare.
Dödsbostädning Växjö
Dödsbostädning Växjö

Dödsbostädning ofta mer krävande

Städning av dödsbo är mer krävande än vanlig städning och påminner väldigt mycket om en flyttstädning. Bostaden måste städas grundligt på ett sätt som kräver noggrannhet och mycket arbete. Det är inte bara att torka golven och putsa fönster utan det ska städas bakom kyl och frys, under spisen, golvbrunnar ska rensas, toaletter ska skuras mm. Det är ett tungt arbete som vi på Växjö Städmiljö kan hjälpa till med.

Dödsbostädning i hela Småland

Vi får de flesta av våra dödsbostädningsuppdrag i Växjö, där vi också är baserade, men vi finns tillgängliga i hela Småland (Växjö, Nybro, Lessebo, Emmaboda, Åseda, Ljungby, Alvesta, Vetlanda, Rydaholm, Sävsjö, m.m). 

Ta kontakt med oss idag så hjälper vi dig med dödsbostädningen.

Växjö Städmiljö logo
Växjö Städmiljö är en städfirma i Växjö med omnejd. Vi erbjuder fantastiskt bra priser på allt inom städ. Vi tillhandahåller bland annat följande städtjänster: hemstädning, flyttstädning, kontorsstädning, byggstädning, dödsbostädning och industristädning.
Besöksadress
Växjö Städmiljö
Mejselgatan 2
352 46 Växjö
Copyright © 2024. All rights reserved.