Industristädning i Växjö med omnejd

Om Industristädning i Växjö med omnejd

Industristädning skiljer sig väldigt mycket från vanlig kontorsstädning. Arbetsinnehållet är också mycket varierande eftersom inget företag inom industrin är precis likt något annat. Städningen kan handla om allt från maskiner och arbetsytor inom mekanisk industri till laboratoriemiljöer. Vi städar självklart också tillhörande utrymmen så som kontor och badrum. Vi tycker att det är självklart att en industrilokal ska vara trevlig och hälsosam att vistas i för alla de människor som arbetar där dagligen. Ofta blir lokaler i en industri hårt nedsmutsade och det kräver en annan typ av städning än i en lokal som inte blir smutsig på samma sätt. På Växjö Städmiljö är vi vana vid att ta oss an olika typer av lokaler och vi vet vad varje lokal kräver för att hållas ren på bästa sätt.

Vem vänder sig tjänsten till?

Vår industristädning vänder sig till företag som med produktionsyta och/eller lager; allt ifrån industri, logistik, verkstäder och laboratorier. Varje industristädning är skräddarsydd utifrån er verksamhet.

Vi vet att ingen industri är den andra lik och därför är också vår industristädning helt unik för varje företag.

Hur bokar jag industristädning?

Du är varmt välkommen att ta kontakt med oss här.

Det allra första vi gör när vi tar oss an ett nytt uppdrag är att göra ett besök i dina lokaler. Tillsammans tittar vi på vilka utrymmen som ska ingå i städningen. Har ni tillhörande utrymmen så som kök, toalett och förvaringsytor som också ska hållas rent? Finns det tillverkningsutrustning eller annat som är kraftigt nedsmutsat eller har ni till och med farligt spill som ska hanteras?

Så snart vi är klara med inventeringen tar vi fram en offert till er. Vi kan sedan börja städa omedelbart efter att du har godkänt offerten!

Hur mycket kostar industristädning?

Eftersom industristädning skiljer sig så pass mycket från alla annan städning är det därför svårt att ge något generellt pris. Det varierar helt enkelt beroende på hur stor yta som ska städas, hur pass smutsiga lokalerna blir, om farligt avfall behöver hanteras, hur ofta städningen ska göras, vilka biytor som ska ingå, osv.

Vi skickar dig däremot väldigt gärna en kostnadsfri offert!

Ta gärna kontakt med oss så berättar vi mer.

Växjö Städmiljö logo
Växjö Städmiljö är en städfirma i Växjö med omnejd. Vi erbjuder fantastiskt bra priser på allt inom städ. Vi tillhandahåller bland annat följande städtjänster: hemstädning, flyttstädning, kontorsstädning, byggstädning, dödsbostädning och industristädning.
Besöksadress
Växjö Städmiljö
Mejselgatan 2
352 46 Växjö
Copyright © 2024. All rights reserved.