Hotellstädning i Växjö med omnejd

Om Hotellstädning i Växjö med omnejd

Behöver du hjälp med hotellstädning i Växjö? Genom att anlita oss på Växjö Städmiljö får ni en kunnig och professionell städfirma som tar ett helhetsansvar för hotellstädningen.

Vi sköter allt från planering till utförande och uppföljning. På så sätt kan ni vara trygga med att allt som ska göras verkligen blir gjort – med hög noggrannhet. Vi erbjuder städning av sovrum, gångar, toaletter, mattor, konferensrum, festvåningar och andra utrymmen på hotellet.

Välstädade rum är en av dem viktigaste trivselfaktorerna hos hotellgäster, lika viktig som hotellets läge, inredning, frukost och övrig service. Vi på Växjö Städmiljö är proffs på hotellstädning med gästens trivsel i fokus. Vi vet hur man snabbt och effektivt städar ett hotellrum och lämnar det fläckfritt, välbäddat och väldoftande. 

Hur mycket kostar hotellstädning?

Begär gärna en kostnadsfri offert genom att ringa eller mejla oss.
Växjö Städmiljö logo
Växjö Städmiljö är en städfirma i Växjö med omnejd. Vi erbjuder fantastiskt bra priser på allt inom städ. Vi tillhandahåller bland annat följande städtjänster: hemstädning, flyttstädning, kontorsstädning, byggstädning, dödsbostädning och industristädning.
Besöksadress
Växjö Städmiljö
Mejselgatan 2
352 46 Växjö
Copyright © 2024. All rights reserved.